+31 6 14227133 [email protected]

Fitnesshandschoenen

Voor meerdere doeleinden geschikt

Sporthandschoenen zijn voor meerdere doeleinden geschikt. Denk bijvoorbeeld aan hardlopen of mountainbiken. Je hebt meer grip en soms kun je met speciale touchscreen topjes je telefoon ook gebruiken. Sporthandschoenen kun je ook gebruiken bij krachttraining. Sterker nog, eigenlijk zou iedereen ze moeten hebben! Ze helpen warmte af te voeren en je handen comfortabel te houden tijdens je training. 

Vermindert kans op blaren en eelt

Trainingshandschoenen verminderen de kans op blaren en eelt op je handen. Een goede padding zorgt er ook voor dat de handschoenen minder snel zullen slijten op de plekken waar dit normaal snel gebeurt. Zoals met veel handschoenen, bootst het palm ontwerp de anatomie van je hand na. Dit zorgt ervoor dat bij het dragen van de handschoenen je prestaties worden verbeterd in plaats van belemmerd.

Train beter en veiliger!

Trainen met handschoenen heeft dus als voordeel dat het optimale bescherming geeft tijdens je trainingen. Of het nu gaat om het gebruik van toestellen of losse haltertraining, ze blijven de perfecte bescherming geven aan je handen. Je hebt extra grip en bovendien traint het een stuk prettiger. Je zult merken dat je de oefeningen beter en veiliger kunt uitvoeren.

 

NU tot wel 50% korting bij Sportbay!

Shop ze bij Body & Fit

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]