+31 6 14227133 [email protected]

Personal Fitness Centrum Breda

Het fitness centrum van Breda waar je effectief leert trainen!

Fitness Breda

Fitness in Breda? Bij TrainBeter krijg je persoonlijke begeleiding bij het sporten. Je kunt in ons Personal Fitness Centrum kiezen voor individuele- en groepsfitness. Er werken uitsluitend gecertificeerde Personal trainers die je begeleiden bij het afvallen, het opbouwen van spiermassa en het verhelpen van blessures. Misschien gebruik je fitness alleen om lekker in je vel te zitten. Welk doel je ook hebt met fitness, het is belangrijk dat je het goed aanpakt.

Effectief trainen

Wij leren onze cliënten hoe ze beter trainen. Dat betekent effectief, resultaatgericht en blessurevrij. Het overgrote deel van de mensen dat op dit moment aan fitness doet, traint onjuist. De meeste fouten worden gemaakt met krachttraining. Zomaar wat doen is zonde van de tijd, energie en het geld dat je betaald voor de sportschool. Veilig en effectief trainen is belangrijk om resultaat te halen en blessures te voorkomen. Bovendien verbeter je de lichaamshouding. 

Profiteer van korting op Personal training en start met de try-out!

  • Uitgebreide intake
  • 11 Personal training sessies
  • Effectief werken aan je persoonlijke doel(en)
  • Voedingsadvies
  • Lichaamsmeting (2x)
  • Boek: 12 tips om effectiever te trainen

NU voor €399,-

Fitness op je eigen niveau

Jong of oud, getraind of ongetraind, iedereen is welkom bij TrainBeter. Wij zorgen ervoor dat je kunt fitnessen op je eigen niveau. Naast Personal training en Small Group training, bieden wij ook fysiotherapie aan. Naast de begeleiding in de Private Gym kan je ook kiezen voor begeleiding op afstand. Zo krijg je met online coaching jouw persoonlijke fitnessschema aangeleverd. Met een uiteenlopend aanbod maken wij persoonlijke begeleiding voor iedereen haalbaar en betaalbaar.

Fitnesscentrum Breda

Fitnesscentrum TrainBeter ligt centraal in Breda. Binnen enkele minuten zit je op de snelweg. Het centrum van Breda is ook zo bereikbaar. Parkeren kan gewoon voor de deur. Douchen na de training? Dat kan. We hebben alles in huis om jou een prettige fitnesservaring te bezorgen. Wil je het eens ervaren? Meld je dan aan voor een gratis proefles. Voor veel mensen werkt het sporten bij ons als een echte eyeopener. Dit is gelukkig ook terug te zien aan de ervaringen.    

[do_widget id=grw_widget-2]

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]