+31 6 14227133 [email protected]

Ervaringen small group training

[div id=”ronaldendanny” class=”ronaldendanny”]

Ervaringen Ronald & Danny: 
” Nooit verwacht dat het zo snel zou gaan ”

Al vanaf jongs af aan wilde we zichtbare buikspieren hebben. Helaas lukte het maar niet om dit te bereiken. Regelmatig gingen we naar de sportschool, maar daar deden we eigenlijk niet zo heel veel. De discipline en motivatie ontbrak. We misten de stok achter de deur. Ongeveer een maand geleden zijn we daarom gestart met het volgen van duo training bij TrainBeter. Eigenaar Bob Verpalen maakte gelijk een goede indruk en we voelde ons gelijk thuis. Elke les ziet er anders uit en die variatie zorgt ervoor dat we altijd zin hebben in een nieuwe training.

Bob let vooral erg op houding, ademhaling en uitvoering. Hierdoor kunnen we de verschillende oefeningen nu veel beter uitvoeren. Een personal trainer let natuurlijk ook op je voeding. Bob geeft hier goede tips over en regelmatig bespreken we hoe het gaat met het aanpassen van de eetgewoontes. De eerste resultaten zijn nu al zichtbaar. Niet alleen is de conditie beter en zitten we lekkerder in ons vel, we merken ook dat we langzaam een two-pack beginnen te krijgen. We hadden nooit verwacht dat het zo snel zou gaan. Al met al is Bob Verpalen echt een aanrader!

[end-div]

Aanmelden voor Small Group training


[div id=”thijsenannemieke” class=”thijsenannemieke”]

Ervaringen Thijs & Annemieke:
” Niet alleen door het TrainBeter programma maar ook door Bob kwam het vertrouwen in ons lichaam weer terug ”

Onze ervaringen met de duo training bij TrainBeter zijn super goed. Het voelde voor ons na de eerste week al stukken beter. Het zijn uitputtende trainingen die je de dagen erna nog wel voelt, maar niet belemmerd. Niet alleen door het TrainBeter programma, maar ook door Bob kwam het vertrouwen in ons lichaam weer terug. Al met al kijken we met een tevreden gevoel terug. 

[end-div]


[div id=”eva” class=”eva”]

Ervaringen Eva & Joelle:
” Ontzettend blij met het resultaat in korte tijd en we gaan uiteraard door met de trainingen ”

In eerste instantie ging het voor geen meter, maar nu trainen we duidelijk beter! M’n personal trainer Bob heeft ons daarbij geholpen, hij is die stok achter de deur die we nodig hebben, de extra motivatie om nog even wat verder te gaan. Omdat ik (Eva) weinig bewoog en erg van veel eten hou, daarbij alleen maar zwaarder werd en daardoor niet lekker in m’n vel zit, ben ik samen met m’n goede vriendin gestart met duo training bij Bob. Met een vetpercentage van 35.6%, dat een stuk boven gewenst zit, zijn we gestart met dit avontuur.

De trainingen hebben we als heel prettig ervaren. Bob is een rustige jongen die je erg serieus neemt en je graag wilt leren hoe je oefeningen op de juiste manier uitvoert. Hij daagt je uit om steeds wat verder te gaan en motiveert op een prettige manier waardoor je plezier krijgt in het sporten. Ondertussen zijn we 8 trainingen en 4 weken verder en is mijn vetpercentage gedaald naar 31.2%, wat een verschil! Ik ben ontzettend blij met dit resultaat in korte tijd en we gaan dan ook uiteraard door met de personal trainingen om nog meer effect te behalen! Bob, bedankt! #iktrainbeter

[end-div]


[div id=”tomenchantal” class=”tomenchantal”]

Ervaringen Tom & Chantal:
” We hebben zonder twijfel besloten door te blijven trainen ”

We wilden graag een prikkel. Van de bank af, iets samen doen. Via facebook zagen we de duo training voorbij komen en we besloten dit eens een maandje te proberen. Nu.. een maand later.. zijn we mega enthousiast, voelen we ons fitter (en niet geheel onbelangrijk; we zien er ook fitter uit!) + we zitten vol motivatie!

Bob luistert naar je wensen en gaat hiermee aan de slag. Hij pusht je altijd net dat beetje extra, maar kijkt hierbij wel naar hoe je je die dag voelt. Prettig om mee te werken, rustig,  gefocust en uiteraard ook tijd voor wat lol (dit laatste wel na de training ;-)). Dit alles met als resultaat dat we elke week weer uitkijken naar de training (in plaats van onszelf te moeten pushen de sportschool in te gaan). Je kunt het in ons geval dan ook wel een verslaving noemen en we hebben zonder twijfel besloten door te blijven trainen. 100% een aanrader met goede ervaringen!

[end-div]


[div id=”corolaenjeroen” class=”corolaenjeroen”]

Ervaringen Corola Brouwers & Jeroen Coret:
” We hebben een duidelijk intake gehad en konden zo nodig alles vragen ”

We hebben een duidelijke intake gehad en konden zo nodig alles vragen. Bob is rustig en zeer vriendelijk. Hij probeert met je mee te denken als iets minder goed gaat. De trainingen zijn duidelijk en alles wordt goed en duidelijk uitgelegd. Bob houdt een oogje in het zeil of je de juiste houding aanneemt en hij let op je ademhaling om je op de beste manier te laten trainen. Jeroen (mijn vriend) over zijn personal training: erg fijn omdat je 1 op 1 bent en je geen afleiding hebt en de training volledig op mij gericht is. Bob pusht je op het juiste moment tot je grens. Dit hebben we als prettig ervaren, omdat we er zo achter zijn gekomen dat we veel meer konden dan we dachten. Kortom, een echte aanrader voor iedereen!

[end-div][div id=”mitchel” class=”mitchel”]

Ervaringen duo training Mitchel Visser & Daphne Visser:
” Elke training weer nieuwe prikkels ”

Mitchel: Sinds een tijdje doe ik duo training bij Trainbeter. Van helemaal niet meer trainen naar twee keer in de week actief en vooral goed trainen bij Bob, heeft veel met me gedaan. Ik zit een stuk lekkerder in mijn vel en voel me veel fitter. Het is ook een fijne uitlaatklep om even al mijn energie te geven en om er de rest van de week energie uit te halen. Het fijne aan het trainen bij Trainbeter is de manier waarop personal training/ small group training gegeven wordt.

Veel aandacht voor de manier waarop je de oefeningen moet doen en waar je op moet letten. Hierdoor heeft alles veel meer nut als dat je het alleen in een sportschool doet. Ook de afwisseling in de trainingen en de manieren waarop die in worden gevuld, is erg fijn. Zo krijg je elke training nieuwe prikkels. Bob is persoonlijk daarnaast heel meegaand en helpt je bij alles waar hij kan. Zo kijkt hij samen met je naar voeding en heb je blessures, dan kijkt hij met je mee hoe je het beste de training weer rustig op kan pakken en hoe je de spieren sterker moet maken. We zijn er nog niet, maar zeker al op de goede weg!

Daphne: Een maand geleden ben ik gestart met duo training bij TrainBeter. Via de social mediapagina van een vriend kwam ik in contact met Bob. Mijn persoonlijke afvalrace was al een tijd aan de gang en het streefgewicht was al behaald. Toch heb ik nog een ander doel: sterker worden op zowel fysiek als mentaal vlak. Het doel reikt nu zover dat ik train om een strak(afgetraind) lichaam te krijgen en te onderhouden. Het goed in mijn vel zitten heb ik al bereikt. Deze maand alleen al heb ik veel vooruitgang geboekt. Ik ga elke training met plezier tegemoet en ik voel mezelf sterker worden. Bij TrainBeter kun je jezelf blijven uitdagen, resultaten boeken door een goede uitvoering en heb je iemand die je daarin begeleid. Dankjewel Bob!

[end-div]


[div id=”daphine-astrid” class=”daphine-astrid”]

Ervaringen Daphine & Astrid:
” Een echte aanrader voor iedereen die in shape wil komen ”

Daphine: sinds een paar maanden volg ik duo training met een vriendin, met Bob als personal trainer. En dit bevalt erg goed: elke training een stapje extra, afwisselende trainingen (kracht & cardio) en de eerste resultaten zijn al zichtbaar:) Door de op maat gemaakte trainingen geen last van de gebruikelijke pijnlijke enkels en knieƫn! Bob is een enthousiaste kerel die oog heeft voor een goede houding en juiste uitvoering van de oefening. Oftewel een echte aanrader voor iedereen die in shape wil komen!!

Astrid: ruim 2 maanden train ik nu samen met Daphine, onder begeleiding van Bob. Met heel veel plezier en resultaat! Bob stelt met aandacht de training samen. Hij daagt je uit, laat je je grenzen verleggen, moedigt je aan. Hij kijkt nauwgezet naar jouw uitvoering van de oefeningen en stuurt gericht bij. En dat alles met veel rust, een lach en een grapje. Wat een toptrainer en wat een goede ervaringen!

[end-div]


[div id=”ellesencarolien” class=”ellesencarolien”]

Ervaringen Elles & Carolien (deelnemers bootcamp):
” Gezellig en de begeleiding is top ”

Elles: ik ben erg enthousiast over de trainingen. Het programma is afwisselend en de begeleiding is erg goed. En daarbij is samen trainen heel goed voor de motivatie.

Carolien: zondagochtend buiten trainen, heerlijk om buiten te sporten! Ook als het minder weer is. Gezellig en de begeleiding is top! Je moet niet bang zijn voor spierpijn..

[end-div]


[div id=”saskiaenels” class=”saskiaenels”]

Ervaringen Saskia Mangelaars & Els van Roosendaal (deelnemers bootcamp):
” Er is veel variatie in spelvorm zowel in circuit als competitie ”

Sinds maart 2016 ben ik gestart bij TrainBeter, in het park in Wouw. Heerlijk om buiten actief te zijn. Bob is een zeer professionele trainer die zijn programma erg goed voorbereid en varieert. Ik merk dat mijn conditie en krachten zijn verbeterd. Er is veel variatie in spelvorm zowel in circuit als competitie. En zeker ook ruimte voor een geintje. Bob werkt motiverend en stimulerend qua begeleiding. Hij zorgt ervoor dat je niet over je grenzen gaat. Afzender: fan van bootcamp Wouw.

[end-div]


Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]