+31 6 14227133 [email protected]

Cursus effectief trainen

Krachttraining heeft enorm veel positieve effecten op het lichaam. Niet voor niets wordt het steeds belangrijker. Het zorgt ervoor dat je fitter en sterker wordt. Ook zorgt het ervoor dat je lekkerder in je vel zit. Vooruitgang is helaas niet vanzelfsprekend, zelfs niet als je hard traint. Geen progressie (meer) boeken is erg frustrerend.

Trainen is nóg leuker wanneer je veel progressie boekt. Om je hierbij te helpen bied ik de cursus ‘’effectief trainen’’ aan. Tijdens deze cursus leer je in één dagdeel de basis te leggen om daadwerkelijk rendement uit de training te halen. Je houdt zo meer tijd over voor alles buiten het trainen. Profiteer van 50% korting en betaal nu slechts €35,- (minimaal 4 personen).

 

Datum kick-off: 04-11-2018

Tijd: 09:00 – 12:00 uur

Locatie: Beat Yourself (Spinveld 66a Breda)

Ja, ik wil me aanmelden!

Welk doel heb jij?

Trainen is leuker wanneer je doelen behaalt. Er zijn verschillende redenen waarom je met krachttraining bezig bent of er net mee bent begonnen. Enkele voorbeelden van die doelen zijn:

 • Gewichtsverlies
 • Het opbouwen van spiermassa
 • Droger gespierd worden
 • Het verbeteren van de hardloopprestatie
 • Werken aan fysieke klachten (bijvoorbeeld rug)
 • Conditie verbeteren
 • Lekkerder in je vel zitten

Een trainingswijze die werkt

Soms weet je dat het beter kan. Toch weet je niet precies waar het misgaat en dat is demotiverend. Je kunt in dit geval twee dingen doen. Je kunt stoppen met trainen, maar dat zou doodzonde zijn. Of je kiest voor een trainingswijze die wél werkt. Een trainingswijze waarmee je doelen daadwerkelijk dichterbij komen dan ooit.   

Je bent in ieder geval gemotiveerd, anders was je niet op deze pagina. Je bent op zoek naar een oplossing voor jouw probleem. Laat ik vooropstellen, je bent bij TrainBeter aan het juiste adres!

Gratis meting en boek

Ik start met een fysieke meting om te kijken hoe je er op dat moment voor staat (gewicht, BMI en vetpercentage). Je mag hiervan gebruikmaken. Geen verplichtingen. Ook ontvang je mijn boek ”12 tips om effectiever te trainen”. In dat boek worden alle basisprincipes die ik tijdens de cursus met je doorneem, nogmaals omschreven. Het is een handig naslagwerk om je kennis over effectief trainen te vergroten. 

Tijdens de cursus leer je:

 • Met welke techniek je het beste kunt trainen, zodat je zowel kracht, uithouding als coördinatie verbeterd
 • Hoe je de juiste houding en ademhaling toepast, zodat je met minder moeite meer uit de training haalt
 • Hoe je een trainingsschema gebruikt, zodat je in minder tijd meer bereikt
 • Waar zwakke schakels zitten en hoe je ervan afkomt, zodat je blessurevrij kunt trainen
 • Hoe je een gezond en goed vol te houden voedingspatroon kunt bewerkstelligen. Immers, een leven waarin je te streng voor jezelf bent, is geen leven

Ik ben ervan overtuigd dat je meer progressie behaalt wanneer je weet hoe je echt effectief traint. Je zult merken wat het verschil zowel fysiek als mentaal is. Niet voor niets zeg ik altijd: trainen is goed, goed trainen is beter. Profiteer van 50% korting en betaal nu slechts €35,- (minimaal 4 personen).

Dus wil jij:

 1. Het optimale uit de training halen?
 2. Beter presteren met minder training?
 3. Blessurevrij trainen met de juiste techniek?
 4. Een gezond en goed vol te houden voedingspatroon?
 5. Stressvrij trainen met een ijzersterke mindset?
 6. Beter presteren op je werk en in je privéleven?

Dan wil ik graag met jou aan de slag!

Datum kick-off: 04-11-2018

Tijd: 09:00 – 12:00 uur

Locatie: Beat Yourself (Spinveld 66a Breda)

Ja, ik wil erbij zijn!

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]