+31 6 14227133 [email protected]

Bokstraining Breda

Bokstraining Breda? TrainBeter verzorgt bokstraining in Breda onder begeleiding van een deskundige bokstrainer. Boksen in Breda wint aan populariteit en dat is niet voor niets. Zo is het goed voor het versterken van het hele lichaam. Je verbetert o.a. kracht, behendigheid, evenwicht, uithoudingsvermogen, coördinatie en reactievermogen. Om te profiteren van al deze voordelen zorgen wij met onze bokstraining dat je goed leert boksen. Op die manier voorkom je een verkeerde techniek en blessures.

Personal Fitness Centrum

Bokstraining is uitstekend te combineren met krachttraining. In het Personal Fitness Centrum is alles aanwezig, van een stootkussen en pads tot losse fitnessmaterialen. Wij geven bokstraining in Breda op een laagdrempelige, leuke en effectieve manier. Begin je pas net of ben je al gevorderd? Dat maakt niet uit. Voor elke doelgroep verzorgen wij een passende bokstraining. Ook voor bedrijfsuitjes en feestjes in Breda is onze bokstrainer in te huren. Dat kan bij ons, maar ook extern op locatie.

Mentale voordelen van bokstraining

Boksen is een dynamische sport met een hoge calorieverbranding, maar het is ook mentaal goed voor je. Je bouwt weerstand en zelfvertrouwen op. Lekker in je vel zitten en je goed voelen. Dat is waar bokstraining Breda bij TrainBeter om draait. We verzorgen bokstraining in de vorm van één op één/twee begeleiding (Personal- en duo training) en groepstraining (Small Group training). De groepen worden bewust klein gehouden om de persoonlijke aandacht te waarborgen.

Voedingsbegeleiding en fysiotherapie

Naast individuele- en groepstrainingen bieden wij ook voedingsbegeleiding en fysiotherapie aan. Ons team bestaat enkel uit professionals. Op de bovenverdieping heeft onze fysiotherapeut zijn eigen behandelkamer. Altijd handig mocht je een fysiotherapeut in Breda nodig hebben. NB: wil je na de training douchen? Dat kan. Boven hebben we ook een aparte kleedruimte naast de douche. Kom gerust eens langs om de sfeer te proeven bij TrainBeter!

Try-out actie

 

  • Uitgebreide intake
  • 11 Personal training sessies
  • Techniek verbeteren
  • Voedingsadvies
  • Lichaamsmeting (2x)
  • Boek ‘’12 tips om effectiever te trainen’’

NU voor €399,-

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]