Try-out

Het kan zijn dat je al langer twijfelt over het volgen van Personal training, maar dat het je nog niet is gelukt de knoop door te hakken. Je wilt graag meer resultaat halen, maar nergens aan vast zitten. Je vraagt jezelf af of dit kan en hoe je meer uit je training haalt. De try-out is dan op jouw lijf geschreven. Je maakt op een laagdrempelige manier kennis met de personal training bij TrainBeter. Je hebt een stok achter de deur en leert in 10 sessies (+ 1 gratis) hoe je de oefeningen optimaal uitvoert. Ook krijg je handig inzicht in voeding. Zo realiseer je daadwerkelijk resultaat van het trainen!

Resultaat halen

Resultaat is sneller zichtbaar, zonder dat je vast zit aan een streng dieet. Na de try-out ben je in staat om goed en zelfstandig de trainingen voort te zetten. Genoeg twijfelaars gingen je voor en mogen nu oprecht zeggen ”ik train beter”.   

Een duo try-out 

Misschien zou je samen met iemand anders gebruik willen maken van de try-out. Samen met een vriend of familielid sporten werkt motiverend en is bovendien gezellig. Met zijn tweeën heb je toch de persoonlijke aandacht en kun je heel gericht aan de slag met je doelstelling. Bovendien betaal je minder.

Flinke korting

Dit maakt de personal training financieel nog aantrekkelijker. TrainBeter geeft je met de try-out de kans om tegen een zeer scherp tarief de persoonlijke begeleiding en de werkwijze te ervaren. Je investeert €40,- per sessie. Neem je een vriend of vriendin mee, dan investeer je €20,- per sessie. Hieronder kun je zien hoe het programma is opgebouwd.

Nog even in het kort

  • Intake 
  • Start- midden en eindmeting
  • Voedingsadvies
  • Nu 10 sessies met korting + nog eens 1 sessie gratis (11 sessies totaal)
  • Flexibel in te plannen
  • Tussentijdse evaluatie
  • Gegarandeerd resultaat

Welke locatie is het?

De trainingen vinden plaats in een speciale Personal trainingsstudio in Breda. Dit is een ideale plek met een rustige ambiance om jou optimaal te kunnen begeleiden. De studio bestaat uit 1 grote ruimte met functionele materialen en een aparte krachtruimte. 

Trainingsruimte TrainBeter 

Na de try-out kun je ervoor kiezen om door te gaan met de reguliere personal training of small group training. Misschien heb je nieuwe wensen, maar wil je hier graag onder begeleiding mee verder. Je doelstelling kan dan sneller behaald worden.

Inschrijven try-out