Reviews

Waarom reviews van anderen?

Als je de stap zet om met begeleiding te gaan trainen, dan is het verstandig dat je eerst research doet naar de ervaringen van anderen. Je hoeft uiteraard niet alles te lezen om een goede indruk te krijgen van de werkwijze en de ervaring van de klanten. Waar het mij vooral om gaat is dat het een extra motivatie kan zijn om te starten. Je ziet ongetwijfeld een verhaal voorbij komen waar jij jezelf in kunt vinden. Misschien heb je dezelfde doelstelling of ben je gewoon benieuwd naar de resultaten van anderen. Een review van iemand die tegen het zelfde probleem aanliep en inmiddels beter traint kan dan net dat extra duwtje in de rug geven om de knoop daadwerkelijk door te hakken. Mocht je twijfelen, dan is de TRY-OUT ideaal voor jou!

Wat wordt er met reviews gedaan?

De missie van TrainBeter is om zoveel mogelijk mensen beter te leren trainen. Het overgrote deel van de mensen die lid zijn van een sportschool en er ook daadwerkelijk naartoe gaan, traint niet efficiΓ«nt. En dat is heel erg zonde! TrainBeter probeert mensen op een laagdrempelige manier verantwoord te laten trainen. Gelukkig wordt dit door de mensen die zich aangesloten hebben bij TrainBeter als prettig ervaren. Geen macho gedoe, gewoon effectief je oefeningen uitvoeren waarbij spieren daadwerkelijk getraind worden. Afvallen, sterker worden, inspanningen langer volhouden, het gaat daadwerkelijk gebeuren. Een andere reden voor het plaatsen van reviews van klanten, is het verbeteren van de methode. Niets is perfect en er zijn altijd dingen die beter kunnen. TrainBeter wil de kwaliteit waarborgen en neemt elke review meer dan serieus!

Hieronder een overzicht van de ervaringen met enkele van de diensten. Mocht je kortere ervaringen willen lezen, verwijs ik je graag naar de facebook pagina: https://www.facebook.com/trainbeternl/reviews

 

Ervaringen Personal training

Ervaringen groepstraining